Huskeseddel
Der er mange ting der skal tænkes over når der skal arrangeres en størrere
eller mindre fest, så her er en liste over mange af de ting der skal huskes og overvejes:
Overvejelser:
- Hvor mange gæster kan vi invitere?
- Har vi nu plads til så mange?
- Skal vi bruge et telt og skal der være gulv i?
- Bestilling af borde, stole, glas, porcelæn, bestik, lysestager, duge, servietter m.v. (print en sortiments- og prisliste ud)
- Bestille maden udefra - Eller kok/kogekone
- Personale til anretning og servering
Ting der skal gøres:
- Udsende indbydelser (1 måned før festen)
- Markering af festens begivenhed
- Menuens sammenhæng
- Bordets vine
- Velkomstdrink
- Kaffe og the, tilhørende drikkevarer
- Evt. cigarer, cigaretter, cerutter
- Drikkevarer til baren
- Natmad
- I øvrigt: Hvem skal ha´ hvem til bords?
(Husk af udfærdige bordplan og skrive bordkort)
- Mon der er gæster, der ønsker øl eller vand?
- Skal vi have varme i teltet
- Hvad med opbevaring af mad? Skal vi bruge et ekstra køleskab
- Skal der tages billeder
- Hvad med musik? Levende eller diskotek